BMUSA MULTİ PLUS
AMİNO ASİT İÇEREN SIVI ORGANİK GÜBRE
Bitkide protein yapımını artırır. Vitaminler ve mikro elementleri birleştirir. Koenzim ve apoenzim oluşumunu artırır. Kök gelişimini ve çiçek oluşumunu hızlandırır. Dona karşı bitkiyi korur, don zararını hafifletir.
İçeriğindeki yoğun organik madde ve carbon ile bitkinin etkin beslenmesine yardımcı olur ve içerdiği maddeler İBA hormonu üreten BMusa Mikrobiyal gübrede bulunan bakterileri teşvik edip, kök gelişimini hızlandırır. Yüksek organik içeriği ile sentetik gübre kullanım sonucu oluşan olumsuz sorunları ortadan kaldırarak toprağın verimini artırır. Toprağın doğal yapısını korumak ve verim artırmak için BMusa AMİNO ASİT Multi Plus kullanılmalıdır.
Kullanım Alanı | Yapraktan Uygulama | Topraktan Uygulama |
Sebzeler (patlıcan, biber, domates) |
100 lt suya 250-300 ml ürün ilave ederek ekimden 2 hafta sonra uygulama yapılır. 20 gün ara ile 3-4 defa tekrar edilir. |
2 lt/da ekim ile birlikte uygulanmaya başlanır. 15-25 gün ara ile 2-3 defa tekrar edilir. |
Narenciye | 100 lt suya 300 ml doz ile meyve tutumundan sonra 20 gün ara ile 3-4 kez tekrarlanır. |
2-3 lt/da doz ile çiçek döneminden itibaren 15-25 gün ara ile uygulanır. |
Meyve Ağaçları (elma, armut v.s.) | 100 lt suya 300 ml doz ile meyve tutumundan sonra 20 gün ara ile 3-4 kez tekrarlanır. |
2-3 lt/da doz ile çiçek döneminden itibaren 15-25 gün ara ile uygulanır. |
Tarla Bitkileri | 100 lt suya 250-300 ml ürün ilave ederek ekimden bitki boyu 15 cm olunca 2 kez uygulanır. |
2 lt/da dozda her sulama ile uygulama yapılır. |
Bağlar | 100 lt suya 250 ml dozda yaprak oluşumu sonrası koruk dönemine kadar 2 kez uygulama yapılır. |
1,5-2 lt/da dozda yaprak oluşumu takiben 2 kez uygulama yapılır. |
Ayçiçek, Mısır, Pamuk, Kanola | 100 lt suya 300 ml dozda bitki 3-5 yaprak olduktan sonra 20 gün ara ile 2-3 uygulama yapılır. |
2-3 lt/da dozda 20 gün ara ile 2 kez uygulama yapılır. |
Çilek | 100 lt suya 250 ml dozda dikimden sonra 2 -3 kez 20 gün ara ile uygulanır. |
2 lt/da yaprak oluşumu takiben 2 kez 20 gün ara ile uygulama yapılır. |
Muz | Meyve tutumundan takiben 300 ml dozda 20gün ara ile 2-3 kez uygulanır. |
3 lt/da meyve oluşumu takiben 2-3 kez 20 gün ara ile uygulama yapılır. |
Kavun, Karpuz, Kabak | 3-5 yaprak oluşumundan sonra 100 lt suya 250 ml dozda 2-3 kez 20 gün ara ile uygulanır. |
2 lt/da dozdan 3-5 yapraktan itibaren 20 gün ara ile 3 kez uygulama yapılır. |